Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, July 29, 2015

Berpecahlah Melayu Dengan 30% Undi Melayu DAP Bakal Terajui Putrajaya!!!Dekat kedai kopi pun jadi...Utk mereka berkempen, memfitnah dan menabur tohmah...

Jika DAP dapat undi Melayu/Bumiputera solid 30% yg sokong mereka, Putrajaya dalam gemgaman.

Option terakhir...PAS jadi penyokong ataupun simpati dengan BN. Itu pun perancangannya...sebab itulah PAS kena singkir dari Pakatan Rakyaat.

Tapi dgn migration beramai2 pemimpin2 PAS yg pro Anwar ke Parti Gerakan Harapan Baru, dan majoriti pengundi2 Cina solid menyokong DAP, masih ada lagi kah harapan untuk kepimpinan Melayu diteruskan di Malaysia....

Wallah hualaam.......

DAP cuma perlukan 30% undi Melayu di kawasan majoriti Melayu...

Undi Melayu 60% pecah 3,

PR dikuatkan dengn Parti Gabungan Harapan Baru....

Cina 20-30% solid sokong DAP...

Kena ingat....sekarang pun DAP merupakan parti paling dominan dlm PR...mereka mempunyai bilangan MP paling ramai.....

Mereka (DAP) begitu bijak berpolitik....

Bayangkan jika hari ini mereka boleh singkirkan PAS, apakah ianya mustahil perkara yang sama tidak dilakukan kepada Parti Gerakan Harapan Baru?

Sekarang ni pun mereka semakin aggreaif. Giat merekrut budak2 Melayu...

Sampai ke Timur Tengah DAP jumpa pelajar kita....

Pastinya akan sampai masanya DAP X perlukan lagi proksi untul MB/PM Melayu daripada parti rakan2 komponen Pakatan Rakyaat.

Untuk itu sedarlah wahai pemimpin2 dan pengundi Melayu/Islam/Bumipitera!! Cr

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.