Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, July 10, 2015

Kenyataan Rasmi DS Rosmah Mansor Mengenai Fitnah Akaun Miliknya

Isteri Perdana Menteri, DSRosmah Mansor hari ini mengeluarkan kenyataan rasmi melalui peguamnya, Tetuan Noorhajran Mohd Noor mengenai firnah daripada Sarawak Report mengenai penyebaran akaun peribadi beliau sejak semalam.

1 comment :

Anonymous said...

Aiks...mati2 macai deny tu akaun dia..last2 tuan dia ngaku akaun dia...tp masih x jwb soklan dr mn dtg 2 mil tu...

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.