Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Thursday, July 9, 2015

Layanan Istimewa Buat Anwar - BN Memang Sengaja Tempah Maut???

Datuk Zulkifli Nordin bekas peguambela Anwar banyak kali menyarankan agar Anwar perlu diberikan kawalan ketat terutamanya apabila mendapatkan rawatam di hospital.

Kata beliau selain rawatan yang dijalani selalunya hanyalah tipu-helah Anwar, kawalan longgar ketika di hospital memberilan peluang untuk Anwar merancang dan berjumpa dengan pemimpin2 Pakatan Rakyaat secara aktif dan efektif.

Apa lah pulak yang bakal meletup selepas ini...Sedang negara dan dunia memusatkan perhatian terhadap pertelingkahan terhadap DSN dan Tun M, pasti inilah masa terbaik untuk beliau menangguk di air yang keroh...

Sumber

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.