Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, July 12, 2015

(FOTO) NAH! GAMBAR DATO' YANG LANGGAN TUBUH ZARA TAPI TAK BAYAR...???Susulan pendedahan seorang gadis mengenai seorang lelaki bergelar Ustaz Y dan mempunyai gelaran Dato' berhutang sebanyak RM3,000 dengannya setelah diberikan khidmat 'istimewa' tersebut, gambar lelaki hidung belang itu pula didedahkan.

"inilah salah satu jantan penyebab kenapa saya tidak ambil COD. Nama jantan ini Dato' ******, nombor plat kereta ***** (Toyota Vellfire warna putih), nombor telefon ***********.

"Mula-mula kata nak COD, kemudian sampai rumah I, paksa I main dulu. Selepas itu tak bayar. Siap ugut I lagi. Total main 4 kali semua tak bayar.," katanya melalui Facebook Zara House of Lust II.
Lapor MyNewsHUb, gadis itu juga mendakwa dia akan memuat naik gambar tanpa seurat benang lelaki itu semasa berada di Royal Bintang bersama dengan rakan-rakannya yang bermalam di rumah gadis itu pada April lalu.

Sumber- THEHYPEMEDIA.COM

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.