Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, March 15, 2015

PERLU ADA KELAYAKAN IQ UNTUK SESIAPA NAK JADI WAKIL RAKYAT

SPR pula buat IQ test ke atas sesiapa yg nak tanding pilihanraya. Ini jadinya bila tukang angkat beg di airport jadi yb di parlimen.

Bila nak PC lagi? Hello!Hello!Hello!

The Unspinners

3 comments :

Anonymous said...

Pemmpin rendah IQ akan membawa pengikut-prngikutnya juga rendah IQ.

Anonymous said...

Apa punye bangang da.........

Anonymous said...

Idea tu idea la jugak yb, tapi jangan la sampai org kata idea bangang dari yb bodoh. Saya kesian kalau ada org kata mcm tu...betul tak yb...

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.