Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, October 2, 2013

PANAS! PETRONAS MENINDAS PENIAGA BUMIPUTRA! SIAPA DALANG DISEBALIKNYA?


Ini apa cerita Petronas ni? Sampai hati Petronas menghalau keluar pengusaha Melayu dan diganti dengan Cinabeng? APa bend ani Omar Ong oi? AKhirnya kau dah tunjuk jugak kau utamakan bangsa kau jugak kan Omar Ong?Tuan/Puan tengok video kat atas tu dan nilaikan sendiri bagaiaman Petronas syarikat bumiputera menganiaya peniaga melayu. AKu nak tau apa yang berlaku sebenarnya. Petronas kena jawab isu ini. Jangan takut dengan Omar Ong, Petronas bukan bapak dia punya.

Sampai bila mau simpan anjing kurap bernama Omar Ong ni? No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.