Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, March 31, 2014

Kesian presiden pas ni... apa komen Anda?


Adakah ahli PAS tidak sedar semuanya ini yang apa sedang berlaku?PKR adalah rakan kongsi dalam parti politiknya...sanggup PKR menyaman....Adakah ahli PAS buta matanya....dalam masa yang sama masih menyokong kuat.Tidak hairan lah bila PKR dapat kuasa sepenuhnya PAS akan campak ketepi saja.ANWAR hanya tersenyum dari jauh dengan apa yang berlaku..PAS masih menangih janji lagi daripada PKR...Apa apa yang terjadi PAS sering kali dibuli...PAS lagi buat BODOHNYA. 


2 comments :

anti-syiahGaban said...

Nak kesian apa kejadah nya??? kalau dah KELDAI, P'Gay'R buat stail keldai lah. Mujur dia saman, kalau dia sembelih macam keldai....lagi haru....

Anonymous said...

Begitulah Qada dan Qadar ALLAH;
Jika ALLAH mahu Mengangkat Darjat/martabat seseorang sekelip mata ianya akan berlaku namun jika ALLAH mahu merendahkan DARJAT/MARTABAT seseorang juga sekelip mata ianya akan berlaku. Merendah diri la bila ditimpa musibah dan bersangka baik la pada ALLAH atas apa yang terjadi.

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.