Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, March 3, 2014

Kerenah anggota Majlis Perpaduan Najib Yang Dipilih Najib

Rencana di Mingguan Malaysia (versi Utusan hari Ahad) bertajuk ‘Wardina mahu menetap di Australia‘ – lihat bawah muka depan suratkhabar kelmarin.

Wardina

Wardina Safiyyah Fadlullah Wilmot adalah ahli yang dipilih Pejabat Perdana Menteri (PMO) untuk menganggotai Majlis Perundingan Perpaduan Nasional.
Wardina

Kalau Wardina sudah angkat kaki ke Australia nanti, mungkin A h Jib Gor akan menjemput sahabat ‘selfie’nya Guan Eng untuk menggantikan tempat artis itu. Ataupun Zahid akan menjemput Steven Gan.

AhJibGorSelfie

ZahidLove2

Seterusnya

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.