Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, March 8, 2014

Nizar Jamaluddin Dikecam 'BODOH' Gila Pulak Tuhh!!! ~ Insiden MH370

Sejak hilang jawatan MB nyanyuknya semakin menjadi-jadi. Dalam bahasa yang paling mudah Nizar tidak kelihatan seperti seorang pemimpin, sebaliknya tidak ubah seperti macai yang kerja mereka hanya membenarkan apa sahaja yang diperintahkan oleh Anwar.

Selepas  hilang jawatan Nizar Jamaluddin bagaikan kehilangan sentuhannya. Terlalu banyak kesilapan yang dilakukan dalam melestarikan tanggungjawab serta tugasnya sebagai pemimpin PAS Perak.

Dalam tindak tanduknya kebelakangan iniNizar Jamaluddin bagaikan terlupa  bahawa dia sebenarnya pemimpin PAS, bukannya PKR apatah lagi DAP.
Insuden pesawat MAS MH 370 yang sehingga kini masih hilang secara misteri, turut mendapat reaksi  bodoh daripada Nizar Jamaludin.
Hasilnya dia bukan saja mendapat kutukan daripada followersnya dalam twitter tetapi turut dicop sebagai pemimpin pembangkang yan g bodoh oleh YAHOO NEWS, rangkaian portal yang banyak memberikan pandangan positif kepada Pakatan dan menghentam kerajaan UBN secara berterusan. Seharusnya sebagai seorang pemimpin, Nizar lebih menjaga tatasusilanya.

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.