Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, March 9, 2014

TERKINI:Seorang mangsa pesawat MAS guna identiti palsu.


Akhbar Mirror United Kingdom mendakwa salah seorang penumpang pesawat MH 370 menggunakan paspot Itali milik Luigi Maraldi yang dicuri pada Ogos tahun lalu.

Luigi Maraldi yang disenaraikan sebagai salah seorang penumpang pesawat yang hilang muncul menafikan dirinya di dalam pesawat MH 370 dari Kuala Lumpur ke Beijing, china.

Sumber Itali mengesahkan warganegara yang berusia , 37 tahun dari Cesena, Itali sihat dan berada di Thailand. Beliau telah menghubungi keluarganya dan memaklumkan:

“I’m alive – I’m in Thailand!” .

Menurut Agensi beri ANSA, Miraldi telah membuat laporan kehilangan paspotnya pada 1 Ogos 2013. 

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.