Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, March 17, 2014

TWITT MENCURIGAKAN DARI @syedazman & TWITT SUBVERSIF @tianchua SEBELUM INSIDEN KEHILANGAN #MH370 #PRAYforMH370Sekadar nak mengajak para pembaca sekalian, memikirkan semula beberapa twitt yang pernah diungkapkan oleh beberapa ahli Parlimen PKR.

  1. Pada 17 Febuari 2014 yang lalu, Adun Batu Buruk ada mengeluarkan 'twitt' yang menyatakan bahawa pesawat Air Asia terhempas berhampiran Putrajaya. Namun twitt berkenaan dnafikan oleh pihak Air Asia.

2. Pada 7 Mac 2014 Tian Chua mengeluarkan status dimana beliau akan mencari jalan menjatuhkan Najib Razak dalam masa 5 bulan sejurus Anwar Ibrahim diputuskan bersalah oleh Mahkamah Rayuan.


3. Pesawat MH370 hilang dari radar pada 8 Mac 2013.

Adakah kesemua ini sebahagian dari Konspirasi Anwar Ibrahim dan rakan-rakannya untuk menjatuhkan maruah Malaysia? Sepertimana yang kita ketahui, Tian Chua sendiri menyatakan beliau akan mencari jalan untuk menjatuhkan kepimpinan negara dalam masa 5 bulan. Adakah ini semua sebahagian daripada modus operandinya?

Kita tunggu dan lihat sahajalah. 

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.