Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Tuesday, August 25, 2015

Bijak Cina DAP Berniaga Produk BERSIH - Amoi Seksi Pelaris Jualan, Melayu Bangsat DiperalatAmat bijak Cina DAP menipu anak-anak Melayu untuk turun menyertai perhimpuan BERSIH hujung bulan ini. Sejak beberapa hari ini, mereka mula mengiklankan produk BERSIH mereka dengan kononnya amoi-amoi seksi akan turun menyertai perhimpunan haram ini. Seterusnya

 


Hakikatnya amoi-amoi seksi ini hanyalah umpan. Yang datang hanyalah ahso-ahso tua seperti Marina Chin dan Ambiga S (itupun kalau datang) untuk menyertai anak-anak muda Melayu menjerit di jalanan dan membuat provokasi dengan pihak berkuasa. Yang ke lokap anak-anak Melayu. Yang makan sedap sambil mengemaskinikan laman-laman sosial adalah anak-anak Cina DAP penyeri iklan BERSIH. Bangang!

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.