Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, August 29, 2015

Bersih 4.0 Gunakan Wanita Seksi Sebagai Daya Penarik Peserta Demo

seksi-lucah -bersih 4

Kuala Lumpur, 29/8/2015 – Demo Bersih 4.0  yang mula berlangsung hari ini menggunakan wanita seksi sebagai promosi untuk menarik minat peserta berkunjung ke demo tersebut.

seksi- bersih 4

Ada diantara mereka yang berpakaian yang menjolok mata sebagai teknik untuk menarik perhatian orang ramai menyertai bersih.
Rata-rata peserta demo terdiri daripada 95% kaum Cina dan kurang mendapat sambutan daripada kaum Melayu.
Sebelum ini, parti PAS mengeluarkan kenyataan tidak akan menyertai Bersih atas sebab masalah dalaman yang dihadapi dengan pembangkang serta objektif perhimpunan Bersih 4 yang didakwanya menyimpang.


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.