Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Thursday, August 27, 2015

AMARAN KEPADA PESURUHJAYA TINGGI SINGAPURA, SILA JAGA PERANGAI STAF CINA KAMU !!!MEREKA KATA BERSIH 4.0 NON PARTISAN!
WHAT IS THIS???
MELAYU DAN ISLAM KENA KENCING BULAT-BULAT!!!


Mereka kata BERSIH 4.0 NON PARTISAN, lihatlah adakah kamu buta!!!


Mana Melayu DAP ? Semua Melayu DAP layak kena kencing saja!


Mereka berbangga-bangga dapat kumpul wang RM1.5 juta, tetapi kepada siapa wang itu diberikan? Sila baca semula http://wwwmegatpanjialam.blogspot.com/2015/08/bersih-tidak-terlibat-politik-mengapa.html
Semua Cina ! Cina Singapura mesti ada bukan !
Cuba teka Cina Batu Pahat atau Cina Singapura!Cina berkumpul, Cina kumpul duit, Cina bahagi sesama Cina... Melayu disuruh merusuh!


KEPADA PESURUHJAYA SINGAPURA DI MALAYSIA,


SILA JAGA KELAKUAN RAKYAT KETURUNAN CINA KAMU!!!


JANGAN ULANGI STAF KEDUTAAN CINA KAMU MENYERTAI 
BERSIH!!!

JANGAN CAMPURTANGAN POLITIK NEGARA KAMI!!!


JANGAN HURU-HARAKAN KEAMANAN NEGARA KAMI!!!


Kami tidak lupa staf kedutaan kamu semasa Bersih 3.0!!!

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.