Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, August 16, 2015

Pengundi2 Hantu??? DAP Sedang Rekrut Pengundi Hantu?
Dulu PR menuduh BN menggunakan 40 ribu pengundi2 hantu dari Bangladesh.....Tetapi ternayata ianya hanyalah lah fitnah.... Habis pengundi2 yang ada iras2 Bangla dan Pakistan mereka tahan tetapi akhirnya terbukti mereka yang ditahan itu sememangnya warga tempatan.

Maklumat ini mungkin ada benarnya....Jika tidak mengapa "kehilangan" itu cuma hanya berlaku di Pulau Pinang, negeri yang dikuasai oleh DAP???

Apa kata unit propaganda UMNO/BN kena bekerja keras dari sekarang??????

Jika dalam PRU 13 dahulu, PR telah menyediakan foto2 dan video2 untuk tujuan provokosi dengan mengedarkan untuk tatapan umum di media2 baru kononnya kiraaan undi di lakukan di dalam "Blackout"....Video2 penangkapan kononnya "pengundi2 hantu"  Bangla....

Bukan susah sangant pun...cuma perlu bayar pendatang2 China suruh  pakai baju PR....dan suruh mereka beratur....kemudian tangkap dan divideokan....Potretkan seolah2 mereka direkrut PR, macam mana??? Siap dengan pendaftaran nama sebagai pengundi dengan SPR....Dengan menggunaka alamat yang sama untuk beberatus orang...

Kalau PR dan Read Bean Army begitu kreatif, mengapa tidak unit propaganda UMNO?BN???

Kita guna semula strategi mereka untuk memerangkap mereka!!! No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.