Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, August 30, 2015

Marina bersama Clara di London; Lepas LGBT dan seks bebas tersebar di KL | Bapa di Kuala Lumpur. HEBAT
Si Anak Marina Mahathir berdemo di London bersama Pengasas Sarawak Report yang tidak habis-habis membuat fitnah kepada negara, Claire Brown. Namun, mereka masih bersandiwara tiada hubungan di antara mereka. Si Bapa pula baru sahaja menghabiskan ceramah di Pasir Gudang, Johor atas tiket Bicara Negarawan, naik jet peribadi untuk bersama-sama dengan penyokong-penyokong BERSIH 4.0 di Dataran Merdeka. Rakyat Johor kena tipu hidup-hidup.


1. SiBapa di dalam temubual di tapak BERSIH mengatakan beliau disekat dari melontarkan sebarang pendapat, sedangkan beliau baru sahaja balik berceramah di Johor dan setiap hari menulis fitnah di blog.

2. Beliau membuat kenyataan di Johor bahawa beliau tidak menyokong BERSIH sebaliknya beliau hanya bersama-sama dengan Rakyat. Lupakah beliau bahawa beliau pernah mengelarkan penyokong-penyokong BERSIH sebagai beruk, keldai dan bodoh?! Semalam beliau jilat kembali kata-katanya dan turun berjumpa dengan beruk dan keldai bodoh.

Inikah yang dikatakan sayangkan UMNO? Hendak selamatkan UMNO? Sayangkan bangsa dan hendak selamatkan Bangsa?
Namun masih ada yang belum lupa ...Seronoklah dia di London lepas berjaya sebar ajaran sesat dan amalan LGBT dan seks bebas di Malaysia.Dan seks bebas ...Bila PAS tak mahu ikut .... 
No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.