Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, August 16, 2015

Fazura tayang "bra" dalam Channel E?

SIAPA tak kenal dengan Fazura. Pelakon seksi yang juga bekas bakal calon isteri kerabat diraja Johor. Tapi sejak bekas kekasihnya itu berkahwin dengan gadis lain, dia yang sebelum ini agak tenggelam muncul semula.

Khabarnya rezeki Fazura semakin laris selepas menjadi duta pelbagai produk. Malah beberapa produksi filem dan drama juga sudah mula mencari beliau untuk berlakon dengan mereka. Maklum sebelum ini mereka takut-takut nak mempelawa beliau disebabkan hubungan Fazura dengan kerabat diraja tersebut.

Terbaru, Fazura dikatakakan bakal tampil dalam satu program temu bual di Channel E! Yang tak sedapnya beliau memakai baju yang nipis sehingga menampakkan baju dalam dan susuk tubuh seksinya sepanjang temu bual tersebut.

Nak tau sejauh mana keseksian Fazura dalam program "Facing Up To" itu, jom tengok gambar-gambar beliau yang tersebar di media-media sosial sekarang:No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.