Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, August 16, 2015

Gadis Zaman Sekarang, Liarrr Terlampau-Lampau..!!!
Salah siapakah sebenarnya yang membuatkan mereka berkelakuan liar begini???Apakah semua ini salah ibu yang mengandung???Atau mungkinkah salah bapa yang telupa pakai sarung???Atau salah didikan Satu Kampung???
Apa-apa pun inilah akibat yang terpaksa masyarakat tanggung!!!Keliaran terlampau-lampau bikinAnak dilahirkan, dikarungkan, danDilemparkan ke dalam gaung!!!
1 comment :

Anonymous said...

Ahli neraka semua ni bro....

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.