Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Tuesday, August 25, 2015

Pemaju tangguhkan perobohan Kg Mutiara apabila UMNO campur tangan.


Rundingan Datuk Ahmad Ismail, Ketua Umno bahagian Bukit Bendera bersama pihak berkuasa telah membuahkan hasil apabila mereka mempersetujui untuk menanguhkan kerja2 meroboh di kampung Mutiara..Pihak Umno bahagian Bukit Bendera juga dikatakan akan mencari jalan penyelesaian sama ada membeli balik tanah di kampung tersebut atau memindahkan penduduk kampung ke kawasan yang difikirkan sesuai nanti.

Menurut Datuk Ahmad Ismail, Umno Pusat juga sudah bersetuju untuk membantu menyelesaikan kemelut penduduk kampung melayu berkenaan.


Sebagai rekod, terdapat 66 keluarga yang terdiri dari 1000 penduduk mendiami kampung Mutiara di Batu Feringghi.  UtaraNews

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.