Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, August 26, 2015

PEJABAT #DEIG DI BUKIT DAMANSARA TIDAK WUJUD!!!
PENIPUAN apa lagi yang cuba digunakan oleh Azmin Ali. Tinjauan rakan wartawan di alamat yang didaftarkan Darul Ehsan Investment Group (DEIG) di Tingkat 7, Menara Milenium, Bukit Damansara TIDAK WUJUD!! 

Sebaliknya premis itu menempatkan pejabat urusan Securities Services (Holdings) Sdn. Bhd. Apa lagi yang cuba Azmin sorokkan daripada rakyat Selangor!!!

Kerani di Securities Services Holdings memberitahu bahawa memang Darul Ehsan Investment Group didaftarkan di situ namun segala operasi dan surat menyurat adalah di Shah Alam. Premis di Tingkat 7, Menara Milenium hanya menempatkan Securities Services Holdings dan Zaid Ibrahim & Co. SAHAJA!!

Jadi, di mana sebenarnya syarikat DEIG beroperasi??? Adakah sebuah syarikat berstatus SDN BHD boleh ditempatkan di Bangunan SUK Negeri Selangor di Shah Alam??? Apakah keistimewaan DEIG jika bukan hanya untuk merompak harta rakyat Selangor??? Seterusnya.

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.