Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, October 8, 2014

Kondom Terpakai Dijadikan getah Ikat Rambut!!
Perkongsian untuk kaun wanita yang gemar membeli getah rambut. Dinasihatkan berhati hati kerana segelintir getah rambut diperbuat dari kondom terpakai. Bayangkan sahaja benda yang " jijik " berada di atas kepala. 

Mungkin juga di Malaysia pun ada jual jugak kerana Malaysia banyak mengimpot barangan dari China sekarang. Banyak kedai yang jual barangan made in China, murah-murah dan pelbagai yang menarik .


Jangan sampai terbeli ikat rambut yang diperbuat daripada benda haram atau kondom terpakai.  sumber

1 comment :

Anonymous said...

T'Kasih MPA di atas artikel ini!

JAHATNya si cina SAMSENG KAPIRDAJAL ni - baik JAKIM dan juga Kem. Kesihatan siasat! Bahkan virus Ebola boleh tersebar melalui 'semen'! Jadi jgnlah pandang ringan produk HARAM dan MERBAHAYA ini!

Makcik Sambal Belacan.

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.