Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, October 18, 2014

Pening Anwar ... bini kena saman, diri nak masuk penjara


Semalam 17 Okt 2014, Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur telah membuat keputusan menyebelahi Felda dalam tuntutan saman fitnah terhadap Presiden PKR, Datuk Seri Wan Azizah dan dua yang lain berhubung dengan dua artikel di dalam akhbar Suara Keadilan.

Gantirugi yang perlu dibayar oleh PKR kepada Felda akan ditaksirkan oleh Mahkamah. Felda menuntut RM200 juta untuk gantirugi di dalam tindakan ini.


FELDA, FGV, MENANG SAMAN TERHADAP PRESIDEN PKR DAN 2 LAGI

http://www.feldavoice.com/2014/10/17/felda-fgv-menang-saman-terhadap-presiden-pkr-dan-2-lagi/

Dahlah nak masuk penjara tapi Anwar masih ada taik tertinggal untuk isterinya hadapi. Takpa harta Nuar di luar negara berbillion yang sudah disorok. 


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.