Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, October 18, 2014

PANAS ~ Gambar Azmin Tunggang Eli Wong Tersebar..!Ini gambar Eli waktu mula mula mahu dikenali dalam dunia politik hingga digelar Eli Telanjang lebih popular dari Eli ADUN Bukit Lanjan..!

Kemudian bila dah popular dan telah diangkat menjadi EXCO Eli mula geli geli dengan Khalid gagap..!
Kini, apabila Khalid sudah tidak bernilai, Khalid sudah tiada nilai...kasih Eli telanjang beralih kepada MB barunya Azmin ice-cream...Amacam..! mesra kan..! tunggang menunggang membawa bencana..!

Apa kata Anda!!!


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.