Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, August 5, 2015

WOW!!!! KANCIL LOMPAT MASUK DALAM KEDAI PETRON.


Kejadian ni dilaporkan berlaku di sebuah stesen minyak Petron di Kampung Melayu JB. Pemandunya adalah seorang makcik yang baru dapat lesen memandu yang memegang title "P".

Walaupun kedai serbaneka tu separuh hancur dikerjakan oleh kancil 'peliharaan' makcik tersebut, pemandunya bagaimanapun langsung tak mengalami sebarang kecederaan serius.

Punca kejadian tak diketahui, tapi menurut saksi di tempat kejadian, berkemungkinan besar makcik tersebut menyangka kedai serbaneka berkenaan menyediakan perkhidmatan "Drive Thru".. Pasal tu lah laju je dia rempuh beb..


Apapun.., mujurlah tiada sebarang kemalangan jiwa berlaku dalam kejadian ni.. Nampaknya minyak belum naik harga lagi, kancil makcik ni yang naik minyak dulu.. Kikikiki.. Mpp

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.