Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, May 19, 2014

#BN4TlkIntan: PAS takda maruah suruh anak-anak kibar bendera DAP


DAP mahu PAS keluar dari Pakatan Rakyat kerana mahukan hukum dihudud dijalankan di Kelantan kepada hanya orang Islam.

Namun begitu PAS bukan saja membantu kibarkan bendera PAS di penamaan calun tapi guna anak-anak untuk kibarkan.









Buat apa lah nak pura-pura. DAP dan PAS tak akan dilihat bersama di atas pentas yang sama-sama kerana takut pendirian masing-masing tentang hudud dipersoalkan. Baca SINI 

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.