Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, May 19, 2014

GAMBAR : Gempar!!! Wanita Selamba Berjalan Tanpa Seurat Benang!!Maaf terlebih dahulu daripada penulis. Bukan hendak mengaibkan sesiapa, tetapi inilah realiti yang berlaku di tepi jalan di Jalan Tawau-Kunak, Sabah.

Kalau sebelum ini tersebar gambar wanita warga Indonesia yang bersolat di atas jejambat berhampiran Bangunan Dewan Bahasa dan Pustaka, kali ini juga seorang wanita ditemui berjalan-jalan tanpa seurat benang.

Ia dikatakan berlaku pada tengah hari semalam.

Punca kejadian belum dapat dikenalpasti dan pihak berkuasa sedang melakukan siasatan.

SUMBERMasalah peribadi dan tekanan mental dipercayai punca wanita ini berkelakuan sedemikianAnggota Polis cuba menenangkan wanita berkenaan. 

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.