Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Thursday, May 15, 2014

CALON DAP SUDAH BERLAGAK TAIKO , NAIK JEEP KEMPEN TANPA CUKAI JALAN #PRKBUKITGELUGORTudia !!  Belum lagi jadi wakil rakyat , kerabat Karpal Sink   sudah tunjuk  angkuh , sesuka hati mereka langgar  undang-undang jalanraya .

Rupa-rupanya  Jeep Merah (WRANGLER) yang digunakan oleh CALON DAP  sepanjang tempoh berkempen PRK BUKIT GELUGOR sejak hari Penamaan Calon pd 12 MEI 2014; di sekitar pusat bandar GEORGETOWN, tidak mempunyai Cukai Jalan yg sah. Cukai Jalan Jeep berkenaan telah tamat tempuh sejak 
24 MAC 2014.

Jangan ingat mereka keluarga LAWYER   bikin mereka besar kepala &  kebal daripada tindakan  undang-undang .

Macam ini calon yang didakwa paling   baik diletakkan oleh  DAP  ??? Sumber

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.