Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Tuesday, May 13, 2014

Informasi !!!!Tradisi Adat Perkahwinan Jepun Pelik-pelikPelik...pelik .... sebuah perkahwinan yang mengikut adat persandingan di jepun bilamana ketika acara nikah dijalankan pasangan pengantin tersebutlah hendak lah berbogel tanpa ada seurat benang di badan pasangan tersebut. 

Malah apa yang pelik sangat adalah selepas selesai acara nikah dijalankan pasangan tersebut perlu melakukan hubungan sex HALAL di hadapan khalayak tetamu yang hadir pada majlis pernikahan mereka.


Pengakuan yang dibuat oleh pengantin perempuan dihadapan ibu bapanya dan ibu bapa keluarga pasangan hidupnya.
Hubungan sex pasangan pengantin dihadapan khalayak tetamu yang hadir adalah sebuah perkara biasa kepada kaum mereka di jepun.

ermm .. 


Jika di Malaysia begini agaknya apa lah nak jadi...huhu ... sebagai informasi kepada sidang pembaca semua ini adalah seribu satu kisah pelik mengenai umat manusia di dunia ini. Cukup lah jika informasi ini dianggap sebagai informasi untuk pengetahuan anda semua. 

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.