Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, May 31, 2014

Rayer Celaka - Tahniah, Polis Sudah Bertindak.Najib sudah marah !


Polis pun sudah bertindak !TAHNIAH ! !

 Maka Malaysia pun aman semula ....... 
1 comment :

Anonymous said...

Makin naik air mukalah si PENGGANAS-KELINGrayer-BABI-CELAKA ni!

Nampaknya, umat Islam/Melayu boleh diBUNUH/diHINA sesuka hati kat Tanah Melayu ni oleh si PENDATANG/PENCEROBOH KAPIRDAJAL-CELAKA! Lihat yg. terbaru di - http://headbomb.blogspot.com/2014/05/lagi-penghinaan-rayer-kali-ini-dia-hina.html , LAGI PENGHINAAN RAYER, KALI INI DIA HINA KEMANGKATAN SULTAN PERAK!!, Dicatat oleh headbomb, 30 Mei 2014!

Kalau kat India, selalunya kalau umat/pemimpin Hindu dimaki mcm. ni oleh siapa-siapa - akan dipancung kepala! Tapi kat Tanah Melayu, puak PENGGANAS Hindu/India-KAPIRDAJALCELAKA mcm. ni, makin KURANG AJAQ kerana mereka tahu pemimpin Islam/Melayu LIBERAL-PENAKUT-KEJADAH asyik cium kaki PUNDEK BABI si PENGGANAS KAPIRDAJAL-CELAKA PENDATANG/PENCEROBOH INDIA/CINA; yg. sengaja mahu mencetuskan satu lagi 13 Mei!!

Makcik Sambal Belacan.

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.