Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, May 28, 2014

(Wajib Tonton)PANAS BERAPI!!!! TAUKE BESAR DAP SAJIKAN CHINADOLL PADA ORANG MElAYU !!!
Begini Lah tabiat2 Tauke2 DAP pada Waktu malam , Siang menjadi living malam menjadi harimau , mencari mangsa untuk diterkam .

Siapa kah dalang disebalik aktiviti INI? sudah pasti dalangnya adalah mereka sendiri .


Secara tidak langsung , orang Melayu jugak akan rosak dengan aktiviti-aktiviti  tersebut. Agenda Halus DAP untuk merosakkan orang Melayu. 


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.