Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, December 10, 2014

Bila Permata difitnah, bangang sapa tak pertahankan


Demi masa depan generasi akan datang ...

Padahal dah dijelaskan peruntukan RM711 juta tu bukan untuk Permata tapi untuk pelbagai agensi lain. Namun masih juga PKR mengulang pembohongan Rafizi Ramli.

Dahlah niat jahat untuk bohongi rakyat, tapi bila disoalsiasat polis, putarbelit pulak. Sapa tak tahu bahawa cara selamat untuk tuduh seseorang adalah dengan menimbulkan soalan?


Tujuannya jelas dan boleh dibuktikan dari pelbagai laporan akhbar nyamuk PKR.

Adakah Haniza Talha yg kini pakai four wheel drive sedia kembali balik bersusah dengan hanya naik motor suami isteri semula?

Memang time Tun tak saman ahli politik yang memfitnah tapi kini zaman Fitan ini melampau sangat mereka buat fitnah dan putarbelit.

Media alternatif dikuasai mereka dan media perdana sikit2 ditembusi ahli perniagaan yg hanya peduli wang dan penyokong politik pembangkang yang tak rasional dalam hujah.

Mereka hanya faham saman dan mahkamah.

Komen blog2 lain ....

THE DEVOUTED SAVIOUR OF TFK: SELEPAS NAJIB SAMAN RAFIZI, GILIRAN ROSMAH PULA UNTUK SAMAN HANIZA TALHA!!! - http://theflyingkick.blogspot.com/2014/12/selepas-najib-saman-rafizi-giliran.html

Gmie: http://gmieawakening.blogspot.com/2014/12/haniza-talha-devil-in-disguise.html?m=1

Haniza Talha Sudah Panas Bontot Bila Disoal @PDRMsia Kes Fitnah PERMATA http://khairulryezal.blogspot.com/2014/12/haniza-talha-sudah-panas-bontot-bila.html

Fitnah PERMATA : U Turn Naib Ketua Wanita PKR ; http://bidaman.blogspot.com/2014/12/fitnah-permata-u-turn-naib-ketua-wanita.html?m=1

Akibat Mulut Longkang FITNAH Rosmah Dan PERMATA, Hanizah Talha Terkencing Dalam Kain... klik link http://medan-info-kita.blogspot.com/2014/12/akibat-mulut-longkang-fitnah-rosmah-dan.html?m=1No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.