Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, December 27, 2014

Satu Cara Paling Mudah Hantar Bantuan

Saturday, December 27, 2014

Satu cara paling mudah hantar bantuan

Bawa kenderaan ke dalam dan ada askar2 tolong angkat barang ke gudang. Tak sampai 2 minit.

Mereka yang akan terbangkan barang terus ke airport dan punya logistik untuk sebarkan barang kepada bencana2.

Mereka beroperasi 24 jam.

Tak perlu pergi ke kawasan banjir dan semakkan kawasan. Nanti kamu pula jadi masaalah.

Pihak2 lain yg turut bantu ...

DAP takde .... dok sibuk berpolitik, cari salah dan cari peluang kecuhkan keadaan ketika bencana mcm komunis cina dan bolshevik rusia.


The Unspinners

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.