Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, December 27, 2014

LAWATAN PM KE KELANTAN

Pada jam 2 petang sebentar tadi, Perdana Menteri Dato’ Seri Najib Razak selamat tiba di Kelantan bagi meninjau sendiri keadaan banjir di negeri itu dan memantau gerak kerja jentera penyelamat.

Sebaik tiba, beliau mendengar taklimat dari Dato’ Seri Mustapa Mohamed selaku Pengerusi Jawatankuasa Khas Pengurusan Bencana Banjir

Berikut gambar gambar tersebut:

Sumber : KLxpress

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.