Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, December 28, 2014

FOTO) FOTO GADIS MELAYU SELAK PEHA REDAH BANJIR SEKALI LAGI TERSEBARBanjir tahun lepas sudah ada gambar sebegini. Cuma kali ini watakknya berbeza, tetapi perlakuannya masih sama.

Masalah banjir adalah masalah sejagat, tapi bukan untuk tempat menayang aurat. Mungkin kerana alasan untuk mengelakkan dari basah, tapi takperlulah kot sampai mendedah.

Fikir-fikirkan...Yang ini tak perlu selak...ok jer redah air banjirnye...!No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.