Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Tuesday, October 13, 2015

APASAL SIVARASA RASIAH SENYAPKAN ISU KENAIKAN TOL? OOOO... RUPA-RUPANYA DIA SALAH SEORANG LEMBAGA PENGARAH SYARIKAT KONSESI TOL TERSEBUT!!!


Ini baru namanya hebat!!!

Sendiri punya tembolok buncit macam perut kecacingan, tetapi orang lain yang dimaki dihamun!

Salah sebuah syarikat konsesi lebuhraya bertol, SPRINT yang akan menaikkan kadar tol  pada 15 Oktober nanti, rupa-rupanya mempunyai salah seorang Ahli Lembaga Pengarah dari puak-puak yang kerap mendabik dada mereka menentang kewujudan tol di lebuhraya (
RUJUK SINI)

Sivarasa Rasiah merupakan salah seorang Ahli Lembaga Pengarah bukan eksekutif dan tidak bebas dalam syarikat-syarikat berkenaan.


Siapa Sivarasa Rasiah?

Dia adalah Ahli Parlimen Subang!

Parti apakah yang dia menjadi ahli?

PKR!

Patut senyap sunyi puak-puak PKR kecuali geng-geng yang tak tahu dan buta perut!!!! Seterusnya

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.