Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, February 2, 2015

'DAHAGA BATIN' RM50

Sebuah pusat hiburan di Selayang dikesan mengumpan gadis muda yang berpakaian seksi bagi menarik perhatian lelaki hidung belang untuk menghilangkan 'dahaga batin'.

Difahamkan, gadis muda warga asing ini akan mengenakan bayaran antara RM50 hingga RM200 untuk menemani pelanggan dan turut menawarkan khidmat seks kepada pelanggan jika bayaran yang ditawarkan kena pada harganya.

Bagaimanapun, tembelang itu terbongkar apabila 12 daripada mereka ditahan dalam Operasi Ops Sayang dan Ops Selera yang diadakan Jabatan Imigresen Selangor bermula 11 malam dan berakhir jam 4.30 pagi.

Pengarah Jabatan Imigresen Selangor Amran Ahmad berkata, seramai 44 warga asing ditahan kerana gagal menunjukkan dokumen perjalanan sah selain dikesan melakukan pelbagai kesalahan imigresen lain.

Menurutnya, operasi dijalankan hasil daripada aduan orang ramai mengenai kebanjiran warga asing yang menjalankan aktiviti tidak bermoral di empat lokasi di sekitar Puchong, Selayang dan Subang Jaya.


- Harian Metro

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.