Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, February 2, 2015

Kelab GYM untuk wanita dan lelaki bogelDorang ni nak bersenam ke nak buat benda lain? Agak-agak la kann bila bersenam sambil berbogel.. Lepas tu campur pulak lelaki dengan perempuan.. Tambah lagi kedua-duanya berbogel.. Haru biru lah jadinya..

Ni bukan rekaan.., tapi benar-benar terjadi di negara jiran kita iaitu Thailand.

Sebuah kelab kesihatan telah diarahkan untuk tutup setelah didapati membenarkan pelanggan wanita dan lelaki berbogel di premis tersebut.. Bukan sahaja berbogel.., malah di premis berkenaan membenarkan pelanggan mereka melakukan senaman tanpa seurat benant pun dibadan masing-masing..

Menurut laporan dari AsiaOne, Kelab yang bernama Bangkok's Wang Thonglang tersebut juga menawarkan "urutan istimewa" kepada pelanggan yang mampu membayar harga pakej tersebut..

Katanya.., pelanggan hanya perlu membayar lebih kurang RM190 untuk memasuki kelab berkenaan dan juga RM500 hingga ke RM1'000 untuk mendapatkan 'urutan istimewa' yang ditawarkan..


Macam ni punya kelab pun ada kannn... Agak-agaknya macam mana lah urutan istimewa tu ye? Mandi kucing ke? Tak pun mandi susu sambil B2B.. Hahahaha... - Utaranews.com

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.