Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, February 21, 2015

Konspirasi Sirul Azhar...Komplot Menjatuhkan Najib Razk dari Australia?

Kenapa baru sekarang Pas bersimpati dengan keluarga Koperal Sirul Azhar? Kenapa sebelum ini Mahfuz, Idris Ahmad dan Suhaizan Kaiat tak pernah ambil tahu langsung pasal keluarga Sirul? Kenapa kini Mahfuz dan rakan-rakannya muncul seolah-olah nak jadi hero Tamil?

Rakyat sudah dapat meneka, kalau ada sesuatu yang luar biasa dilakukan oleh pemimpin-pemimpin politik Pas, pasti ada udang di sebalik batu. Dan didalam kes Sirul, Mahfuz dan kawan-kawan Pas nya cuba untuk mencari publisiti murahan dan juga cuba menghangatkan lagi isu pembunuhan warga Monggolia, Altantuya Saaribuu.

Persoalannya ialah.., kenapa sekarang? Dan kenapa Pas yang kedepan.., bukannya DAP ataupun PKR? Adakah Mahfuz dan kawan-kawannya dapat arahan untuk timbulkan isu ni balik? Atau ada agenda besar yang dirancangkan oleh puak-puak Pakatan untuk huru harakan negara?

Dalam kes Sirul, mahkamah dah putuskan bahawa dia serta Azilah bersalah membunuh Altantuya.., jadi apa lagi yang puak-puak haluan kiri tu nak sibuk-sibuk? Bukan kah dulu dorang yang beria-ia nak hukuman keras dikenakan pada dua anggota Polis berkenaan? Sekarang sudah tukar ke?

Lagi satu.., kenapa Mahfuz serta Pakatan tak persoalkan macam mana dan kenapa Sirul boleh lari ke Australia? Siapa yang bawa Sirul ke negara tu dan macam mana Sirul boleh dapat bantuan dari NGO di negara tersebut? Apakah Sirul ditaja oleh tangan-tangan ghaib berhaluan kiri di Malaysia?

Kini dikhabarkan Sirul sudah bersedia untuk 'menghancurkan' negara dengan dakyah-dakyah fitnah yang sudah dirancang oleh pihak-pihak terbabit. Siapakah pihak-pihak terbabit tersebut? Nanti kita akan dedahkan satu demi satu..

Yang pastinya.., skrip serta imbuhan kepada Sirul sudah disediakan.. Khabarnya imbuhan untuk menjatuhkan 'kerajaan Malaysia' tersebut mencecah berpuluh juta Ringgit Malaysia. Tak hairanlah Sirul boleh gelap mata..

Nantikan pendedahan selanjutnya..

Sumber

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.