Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, April 11, 2014

BETUL KE BOHONG? Pendedahan Pramugari Air Asia Mengenai KLIA!!!Mula-mula kita melihat Air Asia ini sebagai suatu KEBANGGAAN kepada rakyat khususnya negara di atas "kejayaan' demi "kejayaan" yang dicapai oleh syarikat penerbangan yang dikendalikan oleh rakyat Malaysia ini. 

Namun saban hari kini kita "disajikan" di media dengan pelbagai "karenah" dan tindakan Air Asia yang memalukan dan keterlaluan. Dan lebih menyedihkan cuba "mengarahkan" kerajaan untuk tunduk kepada tuntutan mereka berkenaan operasi di KLIA2.

Februari lalu, seorang pramugari bagi penerbangan Air Asia, Malissa Mansor telah membuat kenyataan tebuka di laman Facebook mengenai punca sebenar mengapa penerbangan Air Asia dan MAS sering tergendala.

Pendedahan itu dibuat kerana pihak penerbangan sering dikecam dan dikritik orang ramai hanya kerana masalah penangguhan penerbangan yang sering berlaku di KLIA.
- SUMBER

Entah betul atau tidak, tapi macam tak logik akal je kenyataan dari Malissa Mansor ni. 


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.