Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, April 9, 2014

Calon Ketua AMK Pusat Menampilkan Wanita-Wanita Ranggi dan Sosial.. (Gambar-Gambar)TIMBALAN SPEAKER DEWAN DUN SELANGOR, NIK NAZMI MERUPAKAN CALON KETUA AMK PUSAT YANG AKAN MENENTANG AMIRUDIN SHARI..
INI BARU BENAR POLITIK BARU DARI PKR. 
PAS SETUJU OK JER, TAKDE MASALAH. JANJI BUKAN UMNO YANG BUAT. KALAU PUTERI UMNO, JENUH KENA BALUN LA PUAK-PUAK HARAM J NI..

ADA RUPA TAPI PAKAIAN TU SEKSI SANGAT LA
TAPI HANGPA KIRA BERUNTUNG SEBAB PAS RASA WANITA DALAM PKR YANG TAK BERTUDUNG BOLEH MASUK SYURGA DAN LEPAS DOSA TAK BERTUDUNG KOT
YANG PAS NAMPAK ROSMAH TAK BERTUDUNG..
YANG NI MATA PAS BUTA KER????
WALHALALKU WALHAROMMU..KENAPA PUAK PENCERAMAH PAS TAK MAU KATA PUAK PUAK WANITA PKR YANG TAK BERTUDUNG JADI BAHAN API NERAKA.
APA INGAT API NERAKA UNTUK KAUM HAWA PRO UMNO KE ATAU UNTUK MEREKA YANG TIDAK BERTUDUNG TAPI SOKONG UMNO
MUNGKIN ADA FATWA BARU PAS, SESIAPA YANG TIDAK BERTUDUNG TAPI SOKONG PR MAKA TIDAK BERBAKAR BADANNYA DI NERAKA KELAK?
APA LU PUNYA ULAMAK PAS????? 

1 comment :

Anonymous said...

Islam bukan hak patern PAS. Tu la orang PAS pandai ceramah...ambil Islam separuh-paruh..bila bab kena batang hidung sendiri HALALLLLLL

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.