Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, April 11, 2014

HOTTT!!! PARTI LIAR - JB DAN KL DIBATALKAN, K. Kinabalu Boleh Pulak?
Ape citer Ni? 

Penulis telah menerima kiriman dari "follower" sekeping gambar seperti di atas dengan nota seperti berikut :


"Ni di Sabah...kota kinabalu...saya cuma copy paste gambar ni dari fb lain org

Kalo tgk tarikh tu 12-13 april..sabtu- ahad ni..nama pulau di rahsia kan..tapi kalo tgk dari gambar tu pulau tu sama ada pulau mamutik, pulau sulug atau pulau sapi di kota kinabalu"

Kalau ikut kepada tarikh yang tertera, majlis ini akan diadakan pada esok dan lusa. Tak lama dah tu!!! Yang musykilnya, kenapa nama tempat (pulau) dirahsiakan serta pengangkutan (bot) disediakan kepada pengunjung yang berdaftar!!

Adakah parti ini diadakan dengan kebenaran? Adakah pengedaran dan pengagihan "beer" terkawal dan tidak melibatkan orang Islam?

Kepada pihak berkuasa dan yang bertanggungjawab, mohon PERIKSA!!

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.