Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, April 18, 2014

PAS, babi dan komunis


Menuju ke Mei 1hb konon nak tumbangkan kerajaan, Dewan Perhimpunan CIna Melaka mengadakan Forum Rakyat di Sekolah Pay Fong Melaka pada April 11hb yang dihadiri oleh ahli PR dan 8 NGO cina.

Tajuknya Masih Relevan Lagi Dengan Ubah. Apa yang menarik adalah kehadiran Persatuan Sahabat Karib Melaka atau lebih terus terang dikatakan bekas ahli Komunis.

DI Penang, Lim Guan Eng tergila-gila mempromosi Mei 1hb hingga boleh PBT keluarkan kebenaran hebahkan illegal assembly:

Sementara itu, PAS Melaka telah menziarahi PAP Singapura:


Nak belajar bangunkan negara Islam dengan PAP ke?

Sebaliknya, PAS Melaka memprotes pemindahan pusat penyembelihan babi di Melaka: Sepatutnya pusat itu perlu ditutup dan dipindahkan. 
 
Dalam Majlis Perundingan Babi Antara Pas PKR dan Dap, PAS yang dihadiri oleh Ustaz Pas Julasappiah Kasim dan disokong Pesuruhjaya PAS negeri Adly Zahari. Baca SINI.
\

Tinggal makan babi saja PAS belum buat untuk dapat undi cina.
Dah sebut DAP dan babi, ini adalah jawapan kepada permainan fitnah RBA:


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.