Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, April 18, 2014

UNIT AMAL DAH TAHU MENDIANG AKAN TERBUNUH? KONSPIRASI KER?


Ada percanggah berita dalam kes kemalangan karpal singh...

Karpal dikatakan kemalangan sekitar jam 1-1.30 pagi pada 17 april, itu laporan dalam semua akhbar dan portal online...

Berita itu di scoop oleh media sekitar jam 3-4 pagi pada 17 april...

Anda boleh tengok tarikh dan pukul berapa berita yang pertama keluar dari malaysiakini, malaysian insider dan astro awani mengenai kemalangan karpal...

Tapi apa yang pelik, macam mana blog unit amal boleh siarkan berita beberapa jam lebih awal dari portal-portal berita yang lain?

Sila lihat tarikh dan pukul berapa blog unit amal keluarkan berita kemalangan karpal...

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.