Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Tuesday, September 30, 2014

KES ROGOL POLIS-RELA-JPAM DENGAN GADIS PENDATANG ASING - SILA SIASAT DENGAN SEGERA @PDRMSIA

Mangsa yang berusia 21 tahun dikatakan dipaksa melakukan hubungan seks dengan anggota polis, Jabatan Pertahanan Awan Malaysia (JPAM) dan RELA...Berdasarkan video di atas, kita dapat dengar cerita dan pengakuan yag dilakukan. Amatlah menyedihkan sekiranya pengakuan itu benar-benar terjadi. Namun begitu hari ini ramai yang menyamar sebagai anggota keselamatan dan berbuat jenayah.

Kita memang simpati dengan gadis yang baru sahaja habis berpantang, dirogol bergilir pula. Allah! Ini binatang yang buat. Mohon siasat dan tangkap dengan segera. Nama anggota keselamatan daripada Kementerian Dalam Negeri tercalar kini.

Sampai bila kita mahu puak-puak binatang terus menerus menghina Polis? Alvin pun dah macam haram. Jadi tak guna untuk berlembut dengan mereka. Semoga keadilan diletakkan di tempat yang sepatutnya oleh polis. 

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.