Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, September 20, 2014

#PRK N01 DUN Pengkalan Kubur - Datuk Zahid Hamidi Patut Tangkap Penyebar Fitnah Tuduh BN Taja Pembunuhan Orang Islam Selatan ThaiDek kerana terdesak untuk mendapatkan undi, pemimpin Pas sanggup memfitnah seperti dilakukan oleh Ketua Penerangan PAS Kelantan yang juga exco kerajaan negeri, Dato Nasaruddin Daud buat.

Malah keterlaluannya begitu melampau hingga semalam ada laporan polis dibuat terhadap kenyataan Nasaruddin di atas pentas ceramah PAS di Kg. Simpangan

Nasaruddin mengatakan kerajaan pusat (persekutuan) memberi royalti minyak dan gas kepada kerajaan thailand dengan pendaratan minyak dan gas di shongkla thailand sebagai dana membunuh pejuang pemisah islam di Selatan Thai.

Ini melampau dan satu tuduhan jahat yang menuduh kerajaan malaysia menaja keganasan 
No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.