Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, September 17, 2014

Rakyat Selangor WAJIB Tonton Dan Sebarkan Video Klip Ini. The BEST..!


Siapa akan sangka dan menduga Hadi Awang mampu menjelaskan kisah sebenar dan sekaligus membuktikan kelentong Anwar dan Rafizi dalam kemelut krisis MB Selangor…?

Anda WAJIB menonton dan sebarkan secara meluas video klip di bawah ini untuk seluruh rakyat Selangor agar mereka tahu dimana duduk sebenarnya punca segala permasalahan ini.1 comment :

Anonymous said...

TERBAIKKKKK!!!

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.