Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, September 20, 2014

Polemik Akta Hasutan - Siapa Yang GATAL Mulakan ?


Baru ni dia pi sebut lagi –
Kemudian kata masih dalam kajian la....... deraf pun takder lagi !

Habis tu yang gatal pi sebut tu apahal ? ? ?

Sekarang Najib pula dah senyap .... dah tak mahu komen dah hal Akta Hasutan yang dia sendiri cetuskan isu sampai jadi polemik.

Amende la ...... sampai kecoh jadinya .... semuanya sebab apa ? GATAL  NAK  JADI  POPULIS ?


Oya, Setahun sebelum Najib sebut mahu hapuskan Akta Hasutan -
Berita seterusnya : di sini

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.