Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, September 24, 2014

PRK #PengkalanKubor #BN4N01 - Kempen Terakhir Pas Dengan Rasuah

Bagi PAS, sekiranya UMNO memberi sumbangan kepada masyarakat dianggap sebagai rasuah. Namun bagaimana dengan pemberian PAS kepada pengundi Pengkalan Kubor?


Ini bermakna PAS juga memberi rasuah untuk mendapat dan membeli pengundi. Ini terbukti di Pengkalan Kubor. PAS membawa dan menghantar barangan kepada pengundi. PAS pasti akan menyatakan ini kononnya sedekah dari PAS.


Dalam hal ini PAS menghalalkan setiap cara. Yang menghairan dari mana sumber kewangan PAS ini ? Sedangkan setiap kali ceramah pasti akan mengumumkan tabung sumbangan untuk ceramah. Adakah dari hasil pembalakan yang disapu oleh PAS?


Mungkin ada kebenarannya duit ini hasil dari pembalakan, perlombongan yang dilakukan secara haram. Inikah yang kita nak pilih wakil untuk merajui DUN N01.


Nampaknya Pas beria2 benar untuk merampas Pengkalan Kubor dari tangan UMNO/BN. Kepada penduduk Pengkalan Kubor buatlah pilihan terbaik demi masa depan dan kesejahteraan semua. Selamat mengundi kepada semua pengundi. N01.
No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.