Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, May 8, 2015

[5 GAMBAR][PKR GANAS] Seorang Petugas BN DITAMPAR, Seorang Petugas Media BERDARAH KEPALATerkini : Edisi Khas Pilihanraya Kecil P44 Permatang Pauh


Seorang petugas media cedera dipukul dengan objek keras di Pusat
Pembuangan Undi di SK Tanah Liat.


Pihak Polis berjaya mengawal keadaan. Petugas media itu bagaimanapun
mengalami kecederaan di bahagian kepala


' Permatang Pauh mengundi, Malaysia melihat'
No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.