Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Tuesday, May 5, 2015

Ketua Familia Myvi Club Terang-Terang Penyokong PR - Jangan Cuba Burukkan Nama UMNO

Tuesday,  Mei 5, 2015

Sehari selepas peristiwa kemalangan maut 3 beranak di Lebuhraya Duke, pelbagai tuduhan dilemparkan kononnya Familia Myvi Club (FMC), antara ahli-ahlinya yang terlibat di dalam kemalangan tersebut adalah orang UMNO lah, dapat bantuan guaman UMNO dan bermacam lagi.

Hingga kini banyak 'fanpage' palsu seperti di bawah dibuat untuk memburukkan nama UMNO, siap maki mahun lagi.

Allah Maha Kaya. Inilah rupa sebenar Ketua atau Presiden FMC. Nilaikan sendiri. Selepas ini tolong jangan kaitkan budak-budak ini dengan UMNO lagi

Cr : CTS

1 comment :

Anonymous said...

Perangai sama mcm anwar aljubori....bila kantoi bejubo mula salahkan orang lain....puiiiii.....

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.